mapeditor2.exe and edit Tech adapter

For our english speaking guests

Moderator: Moderatoren

mapeditor2.exe and edit Tech adapter

Beitragvon wowa28 » Mo 10. Jan 2011, 14:45

How works edit-edit Tech adapter?
I want to add Dolmen id1224
wowa28
Soldat
Soldat
 
Beiträge: 9
Registriert: Fr 7. Jan 2011, 19:33

Re: mapeditor2.exe and edit Tech adapter

Beitragvon Ares » Mo 10. Jan 2011, 16:56

Click on Edit - Edit Tech Adapter
select the player you want to have the tech adapter
press edit
select 1224 from the list to get the Dolmen
then press add, ok and close

That should be all you need to do, for more than one player just repeat the process for the different players.
Benutzeravatar
Ares
Stabsunteroffizier
Stabsunteroffizier
 
Beiträge: 450
Registriert: So 14. Jun 2009, 20:28
Wohnort: Augsburg
Einheitenset: Terraner Mk3

Re: mapeditor2.exe and edit Tech adapter

Beitragvon wowa28 » Mo 10. Jan 2011, 17:41

I do as you speak. Look 2 pics
Dateianhänge
pic 4.JPG
pic 3.JPG
wowa28
Soldat
Soldat
 
Beiträge: 9
Registriert: Fr 7. Jan 2011, 19:33

Re: mapeditor2.exe and edit Tech adapter

Beitragvon Vee » Mo 10. Jan 2011, 18:07

Techadapter are to choose which Units can be built during the game.

To select which objects/units and buildings are displayed in the editor, change:

Options -> setup item Filters
(or simply hit Ctrl+h)

And enable the Cromoner Mk4 option for the Dolmen (a Cromoner unit).

Vee
Gentoo - alles unter Kontrolle!
#asc-pbp: <@`Hanni> (btw: ich finde diesen Zustand unhaltbar ... ohne Rechtsberatung kann man ja aktuell net mal spielen ;)
Alles in dieser Farbe(#336600) ist Teil der Forenmoderation.
Benutzeravatar
Vee
Feldwebel
Feldwebel
 
Beiträge: 531
Registriert: Sa 26. Dez 2009, 02:08
Wohnort: Nürnberg
Einheitenset: SY

Re: mapeditor2.exe and edit Tech adapter

Beitragvon wowa28 » Mo 10. Jan 2011, 18:36

Thanks
wowa28
Soldat
Soldat
 
Beiträge: 9
Registriert: Fr 7. Jan 2011, 19:33


Zurück zu English

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 2 Gäste